beats by dre cheap

Spartanci napuštaju Otoku

Prošlosedmični trening na Otoci je bio posljednji koji će Spartanci odraditi na tom terenu ove kalendarske godine. Promjena je naravno rezultat prije svega vremenskih uvjeta koji su uobičajeni za ovo doba godine u glavnom bosansko-hercegovačkom gradu. U narednim mjesecima treninzi će biti održavani na umjetnoj travi zatvorenog terena Head-ove akademije u Sarajevskom naselju Hotonj. Sa ovim sportskim brendom su Spartanci surađivali i prošle zime, kada im je također trebao prostor za treniranje u hladnijim mjesecima.
Zimski režim treninga sastavljen je od subotnjih treninga s početkom u 11:30, te nedjeljnih s početkom u 10:30. U Hotonj će članovi kluba ići organizovano, javnim gradskim prevozom koja saobraća na liniji Sutjeska - Vogošća a nalazit će se u ulici Sutjeska (kod Druge gimnazije) subotom u 10:30 i nedjeljom u 9:30. Isti raspored i vrijeme treninga, kao i vrijeme i mjesto sastajanja, važi i za juniore. Svi zainteresovani da počnu trenirati, ili da samo prate trening i upoznaju se sa metodama i pravilima, su dobrodošli.

Na svu sreću, ova je promjena privremena te bi s prvim proljetnim suncem mogli očekivati povratak Spartanaca na sarajevsku Otoku.

KAF Sarajevo Spartans
http://sarajevospartans.blogger.ba
21/10/2011 19:25